Dufter
5 populære dufter fra Lancôme
De ikoniske duftene fra Lancôme er pakket inn i ekte fransk skjønnhet. Siden 1935 har deres palett av makeup- og hudpleieprodukter samt dufter vært en hit blant kvinner så vel som menn. Spesielt 5 dufter har vunnet en plass i manges hjerter, og det er nettopp disse det skal handle her.

Er du på jakt etter en ny duft til samlingen? Da kan jeg (nesten) garantere deg for at du finner din nye duftfavoritt blant de 5 populære duftene fra det franske vidundermerket nedenfor.

1. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum

Vi starter med bestselgerduften over dem alle: La Vie Est Belle. Duften er blitt mottatt med stor entusiasme siden den ankom i 2012. La Vie Est Belle er inspirert av livets små gleder og ideen om naturlig og enkel skjønnhet.

Duften er bygd opp rundt den dyrebare irisen, sødmen fra vanilje samt pærer og tonkabønner. Hjertenotene skjuler sjasmin og appelsinblomst, mens bunnoten byr på patsjuli som gir dybde til duften. En god blanding av en søt, blomstret og fruktig duft.

2. Lancôme Idôle Eau de Parfum

Da Idôle så dagens lys for første gang i 2019, ble bestselgeren en stor hit. Det er den naturligvis fortsatt i dag, av akkurat samme årsak. Ikke nok med at duften har en fantastisk blanding av noter. Den er også skapt med den forutsetningen å hylle sterke og fryktløse individer med store drømmer.

Jeg har nettopp brukt opp min Idôle-duft, som pyntet så fint opp i hjemme. Duften er en blanding av rose, sjasmin, chypre og musk, så hvis du ønsker en duft med noter av rose og en frisk touch, så er Idôle perfekt for deg. Bonus! Den smale flakongen gjør det enkelt å ta den med i vesken, slik at man alltid kan ha Idôle med på farten.


3. Lancôme Miracle Eau de Parfum Vapo

Til tross for at denne duften allerede ble lansert i 2000, er duften fortsatt en av de absolutt bestselgende parfymene fra det franske skjønnhetsmerket.

Miracle er en moderne, orientalsk duft med en fruktig åpning av litchi, lett krydrete noter av magnolia, sjasmin, ingefær og pepper, mens basen oser av moskus og rav. En vaskeekte duft som er fylt med livsglede og energi.

4. Lancôme Hypnôse Eau de Parfum Spray

Hvis det er en duft som pirrer alle sansene, må det nesten være Hypnôse. Den vakre flasken er formet med inspirasjon fra kvinnens silhuett. Duften kan beskrives med 3 enkle ord: fengende, forførende og sensuell.

I toppnotene blir sansene møtt av den sprø pasjonsblomsten, mens hjertenotene skjuler vanilje og gardenia. I bunnoten spiller vanilje og vetiver en sentral rolle.


5. Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum Vapo

Den siste duften som er med på listen over populære dufter fra Lancôme, er den sofistikerte og forførende blomsterduften Trésor Midnight Rose. Duften representerer forelskelsens første fase før kjærligheten seirer. Cute!

I toppnotene blir sansene forført av noter fra bringebær og rose, mens hjertenotene oser av sjasmin, peon, ripsknopper og rosa pepperkorn. I bunnotene er det spesielt sedertre, moskus og vanilje som kommer til sin rett. Med andre ord: En god blanding av en blomstrete og fruktig duft med en krydret touch.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

Topp 9 dufter for kvinner

Dufter

Topp 9 dufter for kvinner

Av Amalie Schiller

Hvilke dufter er de bestselgende og mest populære for kvinner i 2023? Det avslører jeg i denne artikkelen, hvor jeg har undersøkt hvilke dufter som er blant de mest solgte i matas. Let's start!

Les mer
Topp 7 dufter for menn

Herre

Topp 7 dufter for menn

Av Amalie Schiller

Enten du som sitter bak skjermen er en mann eller kvinne som trenger hjelp til å velge en herreduft, tror jeg at mitt lille skriv kan hjelpe deg godt på vei. Jeg har nemlig tatt et dypdykk i Matas' database for å undersøke de 7 mest solgte parfymene og Eau de Toilette til menn.

Les mer
Finn en parfyme ut fra stjernetegnet ditt

Dufter

Finn en parfyme ut fra stjernetegnet ditt

Av Amalie Schiller

De 12 stjernetegnene har forskjellige karaktertrekk, som alle sier noe om dem som er født i de månedene. Derfor finnes det naturligvis også en duft som passer til hvert enkelt stjernetegn. Kanskje er du opptatt av stjernenes plassering – og hvis ikke, så les gjerne for moro skyld! Vi har funnet den parfymen som passer perfekt til ditt stjernetegn.

Les mer
Alt du trenger å vite om molekylparfyme

Dufter

Alt du trenger å vite om molekylparfyme

Av Isabel Marschall

En molekyl-parfyme er en parfyme som er bygd opp av molekyler. Kanskje har du opplevd at du ikke kan lukte den på deg selv, mens folk rundt deg kan lukte parfymen din? Det er det en helt spesiell grunn til. Finn ut mer om molekyl-parfyme her.

Les mer