Dufter

Finn en parfyme ut fra stjernetegnet ditt

De 12 stjernetegnene har forskjellige karaktertrekk, som alle sier noe om dem som er født i de månedene. Derfor finnes det naturligvis også en duft som passer til hvert enkelt stjernetegn. Kanskje er du opptatt av stjernenes plassering – og hvis ikke, så les gjerne for moro skyld! Vi har funnet den parfymen som passer perfekt til ditt stjernetegn.

Du kjenner sikkert stjernetegnet ditt, og kanskje har du også undersøkt hva som er spesielt med det. Alle tegnene er nemlig forskjellige. Noen kjennetegnes ved å være intuitive og spirituelle, mens andre er energiske, utadvendte og sjarmerende. I dette innlegget avslører vi hvilken duft som passer til deg og ditt stjernetegn:

1

Væren [Aries]
21. Mars – 19. April

Væren elsker å være nummer én! De er vanligvis modige og ambisiøse og er ikke redde for å møte utfordringer eller hindringer på veien.


Hvis du er vær, vil duften din selvfølgelig gjenspeile din kule personlighet. Paco Rabannes Lady Fabulous Ead de Parfum er helt spesiell. Og så er det en nyhet – perfekt til væren som ikke er redd for å begi seg ut i et ukjent duftunivers.2

Tyren [Taurus]
20. april – 20. mai

Tyrens ideelle liv er avslappet og fylt av myke dufter. Tyren setter pris på luksus, skjønnhet og penger og elsker å bli skjemt bort, men de er også både hardtarbeidende og lojale.


Er du tyr, kan du prøve duften som virkelig taler til ditt indre luksusdyr – nemlig Issey Miyake L'Eau D'Issey, som er en ekstremt populær eau de toilette, og som er forførende, lett og frisk.3

Tvillingene [Gemini]
21. mai – 20. juni

Tvillingene har det alltid travelt, enten det gjelder deres sosiale liv eller å holde seg oppdatert på det nyeste.  De er kvikke og nysgjerrige, og de har en tendens til å bli utålmodige.


Din perfekte duft vil derfor gjenspeile noe nytt, friskt og lekende, som passer til din aktive personlighet. Og så skal den selvfølgelig være ny! Alt dette finner du i Valentinos nye duft, Born In Roma Coral.4

Krepsen [Cancer]
21. juni – 22. juli

Krepsen er kjent som både følsom og rolig. De er intuitive og føler energien i et rom med en gang!


De fleste krepser må føle seg helt trygge før de åpner seg, og derfor passer en "comforting" duft også perfekt til det stjernetegnet. Elizabeth Ardens White Tea føles som å bli innhyllet i et mykt laken – perfekt til krepsen.5

Løven[Leo]
23. juli – 22. august

Løver har en tendens til å ta mye plass og ha store ideer. De er samtidig kjærlige og lojale, med et stort behov for å beskytte dem som står dem nær (så lenge de husker hvem som bestemmer!)


Deres optimistiske og entusiastiske vesen gjør dem raskt til festens midtpunkt, og det gjør ikke noe for løvene – de har nemlig stor selvtillit. GUCCI Guilty Pour Femme passer perfekt til løver.6

Jomfruen [Virgo]    
23. august – 22. september
​​​​​​​

Jomfruen har en velutviklet logikk- og ordenssans, men har også en tendens til å være perfeksjonistisk. De er gode venner og partnere og både hjelpsomme og støttende når det trengs.


Den ideelle duften til jomfruen kommer i en ren og vakker flakong, som styrker selvsikkerheten. Lancôme Idole vil komplimentere enhver Jomfru!7

Vekten [Libre]
23. september – 22. oktober
​​​​​​​

Vekten elsker, slik som navnet antyder, balanse i livet. De er både kloke og humoristiske, noe som gjør dem til fantastisk selskap. Og så blir de oppfattet som ganske sjarmerende, noe duften naturligvis også må gjenspeile.


Calvin Klein Sheer Beauty er en ekte skjønnhet, som passer perfekt til den sjarmerende vekten.8

Skorpionen [Scorpio]
23. oktober – 21. november
​​​​​​​

Lidenskapelige og glade i makt. Så enkelt kan det (nesten) sies om skorpionen, som både er målrettet og ambisiøs. Skorpioner er lidenskapelige og magnetiske, og de har en tendens til å være litt hemmelighetsfulle.


Den perfekte duften for det intense stjernetegnet er Yves Saint Laurents Black Opium, som er både sensuell og vibrerende – akkurat som skorpionen.9

Skytten [Sagittarius]
22. november – 21. desember
​​​​​​​

Mange skytter har en eventyrer i magen. De elsker å reise og oppleve verden, og frihet betyr mye for dem. Det betyr også at de ofte er gode til å fortelle historier, og i tillegg har de en stor porsjon humor.


Skytter sier ting som de er uten å pakke det inn. Hvis du er så heldig å være født i skyttens tegn, skal du selvfølgelig ha en parfyme som signaliserer frihet og eventyr, som Burberry Her Elixir.


10

Steinbukken [Capricorn]
22. desember – 19. januar
​​​​​​​

Steinbukken er kjent som litt av en work-a-holic, og de er ofte gode ledere. De er fornuftige typer som ikke så lett lar seg vippe av pinnen – de har bena plantet solid på jorda.


Det er lett for steinbukker å lykkes med karrieren, for de er både ansvarsfulle og dyktige. Derfor skal du selvfølgelig ha en duft uten for mye dilldall eller romantiske noter. Hugo Boss the Scent treffer din indre boss-lady!11

Vannmannen [Aquarius]
20. januar – 18. februar

Vannmenn er rebelske og setter absolutt ikke pris på autoriteter. De elsker det ukonvensjonelle, både når det gjelder klær og livsstil.


Er du vannmann skal du selvfølgelig ha en uforutsigbar og annerledes parfyme som passer til din unike personlighet. Maison Margiela Replica Jazz Club har klassiske noter og kobbertoner, noe som gjør den til en perfekt match i både flakong og duft.12

Fiskene [Pisces]
19. februar – 20. mars
​​​​​​​

Fiskene kjennetegnes ved å være kreative og empatiske, og de har stor medfølelse for sine medmennesker. De føler gjerne ting sterkt, og har også en tendens til å bli sugd inn i en verden av følelser, noe som kan være litt overveldende for dem.

​​​​​​​

En molekylduft fra Zarkoperfume vil være et opplagt valg for de spirituelle og drømmende fiskene.

​​​​​​​Relaterede artikler

Alt du trenger å vite om molekylparfyme

Dufter

Alt du trenger å vite om molekylparfyme

Av Isabel Marschall

En molekyl-parfyme er en parfyme som er bygd opp av molekyler. Kanskje har du opplevd at du ikke kan lukte den på deg selv, mens folk rundt deg kan lukte parfymen din? Det er det en helt spesiell grunn til. Finn ut mer om molekyl-parfyme her.

Les mer
Forskjellen på de tre forskjellige parfymetypene

Dufter

Forskjellen på de tre forskjellige parfymetypene

Av Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signalerer personlighet og kan påvirke hvordan andre oppfatter deg. Men hva er egentlig forskjellen mellom eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimate parfymeguiden her, og få vårt forslag til dufter du bare MÅ prøve.

Les mer
Topp 9 dufter for kvinner

Dufter

Topp 9 dufter for kvinner

Av Amalie Schiller

Hvilke dufter er de bestselgende og mest populære for kvinner i 2023? Det avslører jeg i denne artikkelen, hvor jeg har undersøkt hvilke dufter som er blant de mest solgte i matas. Let's start!

Les mer
Slik får du mest mulig ut av duftlys

Bolig og livsstil

Slik får du mest mulig ut av duftlys

Av Cathrine Park

Duftlys sprer hygge, velvære og herlig duft. Ta en titt på vår guide til å finne riktig duftlys, som kan brenne godt og lenge uten å sote ned stuen.

Les mer