Emma ble i 2022 utdannet materialist, og har en stor lidenskap og bred kunnskap innenfor hudpleie. Emma er dessuten utdannet helserådgiver, og elsker å fordype seg i helse og velvære.

Emma feed

Bak Emma

Hva er utdannelsen din?

Jeg ble ansatt som elev i Matas i juni 2020, og ble ferdig utdannet materialist i juni 2022. Nå jobber jeg som online-ekspert.

Hvilket produkt har du alltid med deg på farten – og hvorfor?

Jeg har alltid med meg en form for leppepleie i vesken. Hva slags leppeprodukt jeg har med meg, kommer an på hva jeg skal gjøre den dagen. Jeg elsker følelsen av sunne, myke lepper. Det gir også ansiktet et velpleid uttrykk å ha noe på leppene, slik at de blir glansfulle og myke. For øyeblikket har jeg «Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick» i honningfarge med meg i vesken. Den er perfekt, siden den både pleier leppene og samtidig gir en diskré farge.

Hvor mange produkter har du i din ansiktspleierutine?

Jeg liker en enkel, men effektiv ansiktspleierutine. Jeg har derfor satt sammen tre produkter som jeg bruker både morgen og kveld. Rutinen består av 1: Mild ansiktsrens 2: Pleiende serum 3: Fuktighetsgivende krem, og det fungerer perfekt for huden min.

Emma favoritter