Mike ble utdannet frisør i 2013 etter fire år på skole og som lærling, og har nå mer enn 10 års erfaring innen skjønnhetsbransjen. Etter at han var ferdig med utdannelsen, tok han sats og fikk ansvar for flere av de største merkene i den profesjonelle hårpleieverdenen. Mike har stått bak alt fra klassisk salongfrisyrer til hårshow og opplæring om produkter og ingredienser. I tillegg har han også arbeidet med makeup og velvære, og fått mye kunnskap om dette. Han er det man kan kalle en ekte produktnerd. Det er også derfor han er godt rustet til å gi kundene våre den beste rådgivningen til nettopp deres behov og ønsker.

Mike feed

Bak Mike

Hva er utdannelsen din?

Jeg ble utdannet frisør og hårstylist i 2013, og har siden jobbet med hårpleie og styling på høyt nivå. Nå jobber jeg som online-frisør, der jeg gir råd og sørger for at kundene finner de riktige produktene til sine behov.

Hvilket skjønnhetsprodukt klarer du deg ikke uten?

En god dagkrem som får huden min i balanse og gir en vakker glød. Akkurat nå bruker jeg Beauté pacifique Paradoxe Anti-Age dagkrem, og hårproduktet jeg bare MÅ ha er uten tvil Kevin Murphy Touchable Spraywax Finishing Hairspray.

Hva er ditt beste skjønnhetshack?

Vask alltid håret ditt to ganger med sjampo. Første gang renser du håret for produktrester, skitt og smuss, og når du vasker for andre gang, får de gode produktene virkelig lov til å jobbe på hår og hodebunn. På den måten får du mest mulig ut av sjampoen din.

Mike favoritter