Amalie er uteksaminert innen Kommunikasjon på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2021. Hun begynte i Matas som butikkassistent i 2017, og har siden sommeren 2019 utviklet innhold til Matas Stories. Amalie har en stor interesse for sminke og hudpleie, og er oppdatert på de nyeste trendene. Og så har hun en lidenskap for å fortelle gode og inspirerende historier, som hun gjenforteller på Matas Stories.

Amalie feed

Bak Amalie

Hva er din rolle hos Matas?

Hos Matas er jeg ansvarlig for vårt inspirasjonsunivers, Stories, der vi skaper unike fortellinger og inspirerende innhold. På Stories er det en profesjonell redaksjon bak som tester produktene, viser effekten og gir råd og tips om alt fra sminke , hår- og hudpleie til helse og sunnhet. I tillegg finner du meg på Matas LIVE, der jeg er vertskap for flere LIVE-show.

Hvilket produkt har du alltid med deg på farten – og hvorfor?

Jeg har alltid med meg et fuktighetsgivende produkt til leppene mine! Hvis det er noe jeg synes er irriterende, så er det tørre lepper. Jeg bruker alltid en vakker lipgloss med en mild rosa undertone. Favoritten er uten tvil DIOR Addict Lip Maximizer Lip Gloss i 001 Pink. Hvis jeg bare skal ha en god fuktighetsboost til leppene mine i hverdagen, er Ole Henriksen Pout Preserve Peptide Lip Treatment en favoritt! Den gir svært mye næring og pleie til leppene. I love it!

Hva er det morsomste du har gjort i forbindelse med arbeidet hos Matas?

Det morsomste jeg har gjort i forbindelse med jobben, er uten tvil å være vert for Matas LIVE. Det er en stor fornøyelse å sende LIVE til vårt flotte publikum på Matas LIVE. Jeg har etter hvert sendt en del LIVE, men en av de morsomste opplevelsene må være den gangen jeg sendte sammen med Ole Henriksen.

Amalie favoritter