Sara ble utdannet som materialist i 2016, og har med sine 6 års erfaring i bransjen stor kunnskap innenfor skjønnhet og velvære. Hun er oppvokst med en mor i skjønnhetsbransjen og hennes lidenskap startet derfor for mange år siden, og hun har alltid holdt seg oppdatert på de nyeste trendene og produktene.

Sara feed

Bak Sara

Hva er utdannelsen din?

Jeg ble utdannet materialist og salgsassistent i 2016. Jeg begynte som elev i Matas i 2014 og har jobbet for Matas siden den gang, nå som online-ekspert.

Hvordan oppsto din interesse for skjønnhet?

Jeg har vokst opp med en mor som var frisør. Interessen min for alt som har med skjønnhet å gjøre, startet derfor allerede mens jeg var liten. I ungdomstiden slet jeg med akne, og jeg lærte derfor å bli flink til å legge makeup for å dekke det. Det var også på dette tidspunktet at interessen min for hudpleie virkelig startet.

Hvilket produkt har du alltid med deg på farten – og hvorfor?

Et pleiende leppeprodukt eller fem! Jeg går absolutt ingen steder uten å ha med noe til leppene, enten det er en leppepomade eller en pleiende gloss. Med litt farge eller glans på leppene føler jeg alltid at jeg ser friskere ut.

Sara favoritter