Origins

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Velg filtre

Serier

Pris

Innhold

Farge

Anmeldelser

62 produkter
62 produkter
Sorter etter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
av 2
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180
Emma
Materialist
Emma ble i 2022 utdannet materialist, og har en stor lidenskap og bred kunnskap innenfor hudpleie. Emma er dessuten utdannet helserådgiver, og elsker å fordype seg i helse og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleie

Kjemikere og planteforskere slo kreftene sammen

Origins ble stiftet i 1990 på bakgrunn av en visjon om å skape effektive og naturlige hudpleieprodukter hos et team av skjønnhetskjemikere og planteforskere. Disse kjemikerne og planteforskerne undersøkte hvordan plantenes kraft tidligere har blitt brukt innenfor tradisjonell medisin, men også hvordan disse plantene på sikt kan spille en rolle i forbindelse med de skjønnhetsproblemene som alle kan stå overfor i det 21. århundre. Skjønnhetskjemikerne og planteforskerne fant frem til eldgamle, men virkelig effektive metoder og derfor valgte de å modernisere metodene via avansert teknologi. Det var startskuddet for Origins – gamle metoder som virker, optimert med vitenskapelig teknologi og fokus på helt naturlige ingredienser i alle produkter.

Origins tar høyde for din og jordens velvære

Det er ikke uten grunn at Origins logo er to trær. De to trærne skal nemlig representere yin og yang, som i denne sammenhengen skal forstås som naturens kraft og vitenskapens beviser. Begge komponentene er avgjørende i Origins DNA, da naturens kraft er grobunn for den naturlige og økologiske tilnærmingen til skjønnhet, mens vitenskapelige bevis er grobunn for utviklingen av merkets effektive og anerkjente produkter. Dette er produkter som er styrket av naturen og bekreftet av vitenskapen. Alle produkter i Origins hudpleie- og makeupserier inneholder virkningsfulle planter, økologiske ingredienser samt 100 prosent naturlige, eteriske oljer.

Flere pleiende hudpleieserier hos Origins

Origins produserer både hudpleie og makeup, og kanskje kjenner du allerede en del av deres lekre, naturlige produkter. Kanskje er det noen av disse velkjente hudpleieseriene fra Origins som du allerede kjenner:

Origins GinZing
GinZing-serien byr f.eks. på den ikoniske og velkjente oransje boksen fra Origins GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer er et vidunderprodukt som er ultrafuktgivende og pleiende, og booster selv den mest trette huden med ny energi. Serien inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt, som gir huden fornyet energi og glød. I tillegg til den fuktgivende dagkremen består serien også av blant annet to oppfriskende øyekremer og ansiktsrenseprodukter.

Origins Plantscription
Kan du begynne å se små aldringstegn i form av små linjer, rynker og kanskje til og med en mer slapp hud? Da bør du prøve Origins' Plantscription-serie, som er en sammensetning av uunnværlige produkter, som alle inneholder en utrolig effektiv sammensetning av planteekstrakter og som gjenoppretter hudens fasthet, gir et synlig løft samt fornyet fylde og elastisitet.

Origins Ansiktsmasker
Hvis du ennå ikke har prøvd de ikoniske og helt fantastiske ansiktsmaskene fra Origins ennå, er det ikke for sent! Origins har en ansiktsmaske for akkurat ditt behov! Har du uren hud og tilstoppede porer? Prøv Origins Clear Improvement Mask, som inneholder aktivt kull som renser porene i dybden. Sliter du med tørr hud, eller trenger huden bare en grundig fuktighetsboost? Prøv Origins Drink Up Mask, som umiddelbart stiller hudens tørst og gir fukt, ved hjelp av de aktive ingrediensene hyaluronsyre, aprikos og brevann fra Sveits.

Økologiske produkter og eteriske oljer

I de tåkekledde Fujian-fjellene i Kina, i de fjerne fjellene i Sibir og i de tørreste ørkenområdene i Nord-Afrika. Alle er steder hvor menneskene hos Origins har oppdaget en rekke av de ingrediensene som er med på å skape deres effektive hudpleie- og makeupprodukter. Det er blant annet den foryngende Silver Tip-te som brukes i Origins Anti-Aging-hudpleieserie, A Perfect World. Alle produkter fra Origins er fulle av naturlige ingredienser og eteriske oljer, og det spiller ingen rolle uansett om du er på utkikk etter en ansiktsmaske, en øyekrem, en maskara, natt- og dagkrem eller til og med en BB Cream.

Plant et tre med Origins

Det er tenkt på økologi og naturen i alle produkter, og Origins har faktisk gått foran med mange av de bærekraftige, miljøvennlige produksjons- og emballasjeprosessene som nå er blitt standard innenfor skjønnhetsbransjen. Origins vil beskytte planeten vår så godt som overhodet mulig, og det vil de gjerne illustrere overfor resten av verden. Det gjør de ved å plante trær rundt om i verden, siden det naturlige skjønnhetsmerket vil bidra til å gjenopprette de stedene der dyrelivet har gått tapt på grunn av skogbranner.