Merker
Mest populære

Anmeldelser

Velg filtre

Serier

Anmeldelser

8 produkter
8 produkter
Sorter etter: Mest populære

Moncler parfyme

Det luksuriøse motehuset Moncler er spesielt kjent for sine ikoniske klær. Selskapet ble grunnlagt i 1952 av René Ramillon og André Vincent. Selskapet som lager dunjakker og vinterklær har eksplodert til et av de mest kjente motemerkene. Kvalitetsklærne suppleres selvfølgelig med en duft som utstråler luksus.

Navnet stammer fra røttene deres; fjellandsbyen Monestier-de-Clermont. Her startet de to bedriften sin, og herfra kommer forkortelsen "Moncler". Klimaet er hardt i fjellandsbyen, og derfor startet de med å utvikle dunjakker og lage klær som er spesialdesignet for å kunne motstå de tøffe værforholdene og som ble brukt av arbeiderne i området. Senere ble jakkenes potensial oppdaget og båret av kjente fjellklatrere på store ekspedisjoner, i tillegg til at Moncler ble OL-leverandør av klær til de franske skilandslagene.

2021 «duftens år»

2021 ble året da Moncler lanserte sine aller første dufter. Moncler Pour Femme og Moncler Pour Homme.

Moncler Pour Homme

Den maskuline duften for menn gir kjølige og treaktige noter som omfavner essensen av alpefjellene. I friske og grønne noter dufter du b.la salvie, furu og et kraftig sedertre. Følelsen av kulde, skog og vinter trenger gjennom og gir en forfriskende følelse. Flasken representerer de ikoniske termoflaskene som gir en nostalgisk følelse fra Monclers start i fjellandsbyen.

Moncler Pour Femme

En herlig og feminin duft med duftnoter som hvite blomster, fjellvoksende trær, musk og vanilje, som gir en helt spesiell kvinneduft. De friske notene gir følelsen av nysnø og kjølig vær, pakket inn i varme. Flasken er utformet som en termoflaske, som omfavner merkets opprinnelse i fjellklatrernes verden. ​​​​​​​