Lepper

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/10
Velg filtre

Merker

Pris

Innhold

Sertifisering

Form

Finish

Farge

Størrelse

Egenskaper

Fargeintensitet

Anmeldelser

Aktuelt

1555 produkter
1555 produkter
Sorter etter: Mest populære
FINN DIN FAVORITT
Leppestift
TA TESTEN
Forrige
Gå til side
1
av 10
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180
Emma
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleie

Makeup for leppene

Siden oltidens Egypt har vi funnet måter vi kunne farge leppene våre på, den gangen brukte vi uttrekk fra planter og bær. Utviklingen av kosmetiske produkter til leppene har gjennom tidene fått sin helt egen historie, og i dag finnes det et hav av muligheter og varianter for å pleie leppene sine og gi dem akkurat det uttrykket man ønsker.

Leppene våre er nemlig noe vi er opptatt av, og de fleste har med seg en eller annen form for kosmetikkprodukt til leppene, i vesken.

Du kan raskt skape en annerledes  look, med en sprelsk leppefarge eller bare gi dem en flott gloss, slik at de fremstår skinnende og velpleide. Det er et enkelt produkt å ha med seg på farten, slik at man raskt kan touche opp leppene i løpet av dagen.

Forskjellige typer makeup for leppene

Det er mange merker som lager kosmetikkprodukter til leppene, og de har alle sine spesielle varianter. Her er noen av de kosmetikkproduktene for lepper som finnes:

Lip Oil

er en kombinasjon av en leppepomade og en leppeglans. Lip oil inneholder pleiende ingredienser som er gode til tørre lepper, samtidig som den gir en flott glans. De finnes både som transparente og med en svak farge.

Lip Gloss

Gir den ultimate blanke glansen til leppene, oftest med en diskré farge. Er god til deg som ønsker en dempet leppefarge med masse glans.

Leppestift

Er det kosmetikkprodukt til leppene som oftest inneholder flest fargepigmenter. Den kommer med den klassiske skrufunksjonen, og finnes både i en glossy og matt utgave. Er perfekt til deg som ønsker litt ekstra farge på leppene som viser igjen.

Lip liner

Brukes til å fylle ut og jevne ut leppekanten, for en mer definert og nøyaktig look. De finnes i mange forskjellige farger, men som oftest bruker man en lipliner i samme farge, eller en tone mørkere enn leppestiften.

Lip Maximizer

Er en form for lipgloss som gir maksimalt volum og fylde til leppene.