1 / 1
Velg variant
REPLICA Jazz Club Eau de Toilette 100ml
7 anmeldelser
999 kr.
Du opptjener 100 poeng hos Club Matas
Kan sendes umiddelbart.
Fri frakt for Club-medlemmer
Maison Margiela
Bli med inn i en Jazz Club. Finn veien mellom en håndfull barkrakker, slapp av i dype lenestoler og nyt duften av nylagde cocktailer og sigarer akkompagnert av melodiske messingtoner.

Elegante og berusende cocktails. Honning- og trenoter fra sigarkasser.
En antologi av klassiske noter og kobbertoner, med dempet belysning reflektert på pianoet, hvor cocktails venter med forlokkende lakrisnoter.

Maison Margiela er et motehus som ble etablert i 1988 av Martin Margiela. Det parisiske motehuset presenterer mote og parfymer
som kunstverk med mening, i stedet for en personlighetskult. Maison er beskrevet som det kuleste motehuset, og designer Haute Couture, ready-to-wear for dame og herre, skinnartikler, sko, fine jewelry, dufter, interiørprodukter og MM6, motehusets moderne linje.

I 1994 introduserte Maison Margiela de første REPLICA-moteplaggene: plagg og tilbehør håndplukket over hele verden og omhyggelig gjengitt, slik at de bevarer sin karakter og sjarm.
Hver del har en spesiell etikett på innsiden som beskriver kilde og periode for originalvaren.

I 2012 utvidet Maison Margiela dette unike konseptet med en kolleksjon av parfymer som gjenskaper luktene som minnene dine er laget av. Deretter fulgte en samling duftlys.

REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige dyrebare øyeblikk og vekke følelser.

FRA MINNER TIL DUFTER:
REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige øyeblikk, personlige historier som lever eller skal leves. Maison Margiela er tro mot sin ‘creative collective’-tilnærming, og samarbeider med de beste parfymørene. De er utvalgt for sin evne til å knytte minner til dufter, og stimulert av den kunstneriske fremførelsen av å komponere en duft som en universell invitasjon til å våkne, feire og dele uforglemmelige følelser.
I tråd med Maisons minimalistiske tilnærming er REPLICA-flasken enkel, men sofistikert. Hver duft identifiseres av en bomullsetikett som ligner etikettene som brukes på klær og tilbehør i Replica-kolleksjonen.
FormSpray
Tips 1: Siden fuktig hud holder på duften, påfører du duften rett etter dusj eller karbad og før du kler på deg. Tips 2: Påfør duften på pulspunktene for en mer forførende effekt og sterkere diffusjon. Spray duften fra minst 15–20 centimeter avstand. Tips 3: For en mer diffus effekt, spray duften i luften og gå gjennom den. Vent til duften har tørket på huden før du lukter på den. Hvis du gnir på huden etter at du har sprayet på parfymen, vil det ødelegge bindingen og endre duften.
875650 23 - INGREDIENTS: ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CI 15985 / YELLOW 6, CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, CITRONELLOL, CI 19140 / YELLOW 5, CI 17200 / RED 33, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. B274901/2).Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra Matas. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold100 ml
Enhetspris9.990 kr./l
MerkeMaison Margiela
SerieReplica Female
KategoriEau de Toilette
Se altMaison Margiela Eau de Toilette
Se altReplica Female Eau de Toilette
Varenummer645794
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri frakt: Ved kjøp for min. 399 kr
Vi tilbyr følgende leveringsmåter:

  • Privatadresse/hentested
  • Privatadresse/hentested

Du har 30 dagers angrerett når du handler hos oss.
Du kan returnere produktet opptil 14 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å angre kjøpet.

Hos Matas kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna

Tips og triks

Kundeanmeldelser

4
Basert på 7 anmeldelser
<b>100%</b> som har anmeldt, anbefaler produktet
Se fordelingen av stjerner her
55
42
30
20
10
Alle anmeldelser leses av Matas kundeservice før publisering. Les mer her
Sorter etter
J
julie, 45 årKøbenhavn ø
4 mndVerifisert kjøp
30ml
GaKjøpt i gave, men får veldig entusiastisk
?
-slettet-, 42 år
7 mndVerifisert kjøp
100ml
Enhver jazzmusiker bør eie dette!Dette er min favoritt fra Maison Margiella. Jeg har veldig lyst til å høre på jazzmusikk når jeg lukter den. Det er også en god parfyme å ha på fester eller andre steder hvor parfymen din får lov til ...
C
Charlotte, 57 årGrenaa
9 mndVerifisert kjøp
100ml
FantastiskDenne herrens duft er bare vilt god
J
Jan, 56 årTaastrup
1 år
100ml
En duft for en saxofonspiller.Det er en duft som jeg kjøpte fordi jeg spiller musikk selv. og fordi jeg har lest om Maison Margiela som bidro til å sette dagsorden i den store moteverdenen. Duften lever opp til enhver jazzmusiker ...
Viser 4 av 7