MAC er verdensledende innenfor profesjonell makeup takket være vår enestående MAKEUP-EKSPERTISE. MAC hyller mangfold og INDIVIDUALITET - vi er til alle aldre, hudfarger og kjønn. MAC setter tidens TREND og samarbeider med ledende talenter fra mote-, kunst- og popbransjen. Våre makeupartister skaper trender backstage i forbindelse med de internasjonale moteukene.

KJØP KATEGORIER

KJØP ALT MAC

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/9
1043 produkter
1043 produkter
Forrige
Gå til side
1
av 9
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist
Min ekspertise er:
Sminke

Bli din egen makeupartist med Mac Cosmetics

Mac Cosmetics, bedre kjent som M.A.C, er et av de ledende makeupmerkene innenfor profesjonell makeup. De er kjent og elsket for sin overveldende makeupekspertise og for sine fantastiske produkter.

Merket ble i første omgang utviklet til profesjonelle makeupartister, men blir i dag også solgt til privatpersoner over hele verden.

I tillegg til å være kjent for å være et profesjonelt makeupmerke, som både ses i motebildet og på catwalken, er M.A.C samtidig verdenskjent for sine innovative og holdbare produkter. M·A·Cs produkter oppmuntrer til lek og kreativitet, og hos M·A·C finnes det ingen grenser for hva makeup kan gjøre.

Deres sortiment byr både på produkter for den perfekte basen, for vakre lepper, fargerike øyne, samt et stort utvalg av produkter til bryn og vipper. Felles for alle produktene er at de ikke går på kompromiss med kvaliteten, og møter alltid både forbrukeren og den profesjonelle makeupartistens behov.

Starten på en suksess

Make-up Art Cosmetics ble startet  i Toronto i Canada og er skapt av makeupartist og fotograf Frank Toskan og salongeier Frank Angelo. De var frustrerte over ikke å kunne finne noe sminke som så flott ut på bilder, og bestemte seg derfor for å lage deres eget.

De startet de med å lage produktene på kjøkkenet, og solgte det direkte fra salongen til makeupkolleger, fotografer og modeller. Ryktet spredte seg raskt, og stylister og moteredaktører begynte å komme for å kjøpe makeupen.

Snart begynte makeupen å få mye omtale i motemagasiner og moteblader. Dette resulterte i at populariteten steg enormt, og i mars 1984 lanserte duoen M.A.C fra et varehus i Toronto.

Deres tilnærming til makeup var at den skulle være elegant, men praktisk, og ble derfor solgt i sorte krukker i stedet for paletter.

Et av de mest populære produktene var en matt rød leppestift. Den fikk en kjempeboost da den ble vist på en photoshoot med Madonna, som senere ble sett med en M.A.C-t-skjorte på.

I 1994 ble M.A.C en del av Estée Lauder Companies, og selges i dag i over 120 land over hele verden.

Bestselgere fra MAC Cosmetics

  • Prep + Prime Fix+ - En universal fikseringsspray som både kan brukes under makeup som en primer og over makeup for en perfekt finish
  • Velvet Teddy - En matt og ultraholdfast leppestift i en nude-farge som kler alle
  • MAC Studio Fix Foundation- En heldekkende matt foundation med SPF 15, som holder i opptil 24 timer

Hele Macs sortiment er en lekeplass for makeupelskere, og gir deg muligheten til å bli din egen makeupartist.

Enten du er ung eller gammel, mørk eller lys, og uansett hvilket kjønn du har, er M.A.C et merke for deg.

Som MACs motto sier "All ages, all races, all sexes".

M.A.C - Ikke som de andre.

Allerede fra den spede starten skilte M.A.C seg ut fra mengden. Mens de andre store makeupmerkene den gang primært var hudpleievirksomheter, valgte M.A.C i stedet å etablere seg som den ultimate fargeautoriteten. I deres stand var det profesjonelle makeupartistene som sto bak disken, noe som aldri var sett før.

Det var tydelig at M·A·Cs makeupartister også hadde en helt annen tilnærming til salgsteknikker. I stedet for å bruke de tradisjonelle teknikkene, satte de i stedet sin lit til de nøye utviklede produktene.

I 1994, da HIV og AIDS spredte seg over kloden, ble M.A.C AIDS stiftet, og med sin Viva Glam-kampanje samlet de inn mange millioner kroner til kampen mot HIV og AIDS.

I dag er M.A.C fortsatt et helt unikt merke, og skiller seg fortsatt ut fra mengden, både med deres noen ganger vågale og kreative looks, men også med hele sin tilnærming til hvem som kan bruke produktene sine. M·A·C er for alle! alle aldre, alle hudfarger og alle kjønn.

M.A.C. er et fryktløst merke som hyller individualitet og selvutfoldelse, og er kjent for å bringe en følelse av teater og utkledning i de elegante M.A.C-butikkene og standene rundt omkring i verden.

M.A.C er også i forkant av de mange motetrendene, og samarbeider med ledende talenter fra moteindustrien, kunstlivet og populærkulturen. Makeupartistene deres skaper trender backstage for over 200 moteuker verden over, og har samarbeidet med navn som Prabal Gurung og Vivienne Westwood.

Deres tilstedeværelse på disse moteshowene, samt deres utallige samarbeid med store navn fra blant annet popkulturen, kunst og mote, sikrer M.A.C-status som en av de ledende trendsetterne innen skjønnhet.