1 / 1
Eyelash Activating Serum 4 ml
302 anmeldelser
1.155 kr.
Du opptjener 116 poeng hos Club Matas
Kan sendes umiddelbart.
Fri frakt for Club-medlemmer
M2 Beauté
Uten parfyme
Lengde
Se vippene dine bli vakrere for hver dag
M2 Beautés Eyelash Activating Serum gir deg garantert lengre, fyldigere og mørkere øyevipper. Det øker antallet vippehår, forlenger vekstfasen og øker fargeintensiteten for å gi deg et naturlig utseende med øyevippene du alltid har drømt om. Eyelash Activating Serum er M2 Beautés 'Booster Serum' gir deg mørke, uttrykksfulle øyevipper som nesten gjør mascara unødvendig. Det revolusjonerende aktiveringsserumet for øyevipper fra M2 Beauté, med sitt utrolig effektive, innovative aktive ingrediens-kompleks, fremmer øyevippe-vekst og fylde med gjennomsnittlig 50 %.
I kombinasjon med en unik sammensetning av pleiende ingredienser, styrker og stimulerer M2 Beautés svært effektive ingredienskompleks både de aktive og de inaktive hårrøttene og fremmer beviselig deres naturlige vekst og fylde.
Resultatet: Naturlig vakre, lange, fyldige øyevipper.

Eyelash Activating Serum er dermatologisk og oftalmologisk testet og godkjent. Hormoner, parabener, silikoner, syntetiske farge- og duftstoffer, PEG-holdige stoffer og dyreforsøk unngås bevisst.


AKTIVE INGREDIENSER
• Activating Complex - Stimulerer den naturlige veksten av vippene (lengde og fylde) og har en fargeforsterkende effekt.
• Biotin (vitamin B7) - Styrker vippene og forlenger livssyklusen til vippene
• Hyaluronsyre - Binder fuktighet og holder vippene sterke, sunne og fleksible.
• Prodew 500 - Et avansert kompleks av nøye utvalgte aminosyrer som tilfører og bevarer verdifull fuktighet, har en reparerende og styrkende effekt.
• Hydrolysert glykosaminoglykan (GAG) – Tilfører fuktighet og styrker elastisiteten og gjør vippene mer fleksible. Virker regenererende og helbredende.
• Provitamin B5 – Anti-inflammatorisk, beroligende og regenererende og bidrar til å binde fuktighet.
• Arginin – Stimulerende, nærende og regenererende.

Vi garanterer at alle M2 BEAUTÉ-produkter ikke inneholder hormoner! Den aktive ingrediensen som brukes i EYELASH ACTIVATING SERUM er verken et hormon eller et hormonderivat - den kjemiske strukturen til den syntetisk fremstilte aktive ingrediensen skiller seg betydelig fra den aktive ingrediensen som kommer fra øyemedisin. Den kan derfor ikke samhandle med celler som har tilsvarende reseptor-strukturer – en utløsning av hormonelle reaksjoner er beviselig fullstendig umulig. Dette er bekreftet i ulike studier av uavhengige institutter, inkludert Bund für Umwelt und Naturschutz Deutschland e.V. (BUND) eller i TOXFOX-studien av hormonaktive stoffer i kosmetiske produkter. Ytterligere informasjon er tilgjengelig her: www.bund.net/chemie/toxfox/kosmetikprodukte
EgenskaperLengde
EYELASH ACTIVATING SERUM kunne ikke vært enklere å bruke. Serumet påføres akkurat som en vanlig eyeliner. Påfør serumet en gang daglig ved hårrøttene på vippekanten på øvre øyelokk – gjerne om kvelden, etter rensing av øyeområdet. Et enkelt penselstrøk er nok. Husk å rengjøre med et oljefritt rengjøringsmiddel slik at overflaten er fri for unødvendige oljer før du bruker ditt vippeserum. La serumet trenge inn i noen minutter før du påfører dine vanlige hudpleieprodukter. De første synlige resultatene vises etter cirka 8 uker.
Innhold4 ml
Enhetspris288.750 kr./l
MerkeM2 Beauté
SerieEyelash Serum
KategoriVippeserum
Se altM2 Beauté Vippeserum
Se altEyelash Serum Vippeserum
Varenummer764068
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri frakt: Ved kjøp for min. 399 kr
Vi tilbyr følgende leveringsmåter:

  • Privatadresse/hentested
  • Privatadresse/hentested

Du har 30 dagers angrerett når du handler hos oss.
Du kan returnere produktet opptil 14 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å angre kjøpet.

Hos Matas kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna

Kundene våre sier:

Virker
Uundværlig i min rutine

Se flere anmeldelser

Tips og triks

Kundeanmeldelser

4.6
Basert på 302 anmeldelser
<b>91%</b> som har anmeldt, anbefaler produktet
Se fordelingen av stjerner her
5240
430
318
28
16
Alle anmeldelser leses av Matas kundeservice før publisering. Les mer her
Sorter etter
A
anne, 67 årNærum
2 uVerifisert kjøp
God effekt av produktetGodt produkt som jeg har brukt i flere år
L
Line, 31 årVejen
2 uVerifisert kjøp
Mirakel retteJeg mistet øyenvippene mine ved å bruke øyenvippe. Jeg kjøpte dette produktet og allerede etter 3 uker hadde jeg gode startvipper igjen. Det tok ca 5-6 uker før jeg fikk vippene helt igjen! Jeg er vir...
N
Naja, 38 årKøbenhavn n
2 uVerifisert kjøp
Virkelig effektivDen holder sine løfter. Gir lange vipper og gjør dem litt mørkere. Ikke mye mørkere, men du kan se det. Det fungerer relativt raskt.
H
Hanne, 78 årAllerød
3 uVerifisert kjøp
M2Jeg begynte bare å bruke produktet for ca 14 dager siden, så ingen effekt ennå, men jeg har en bekjent som bruker M2, og har fått fine vipper.
Viser 4 av 302