HUGO BOSS

HUGO BOSS sine dufter er skapt for å gjenspeile BOSS-mannens og kvinnens sterke personligheter.

HUGO BOSS tilbyr en rekke raffinerte og moderne dufter som er skreddersydd for å understreke utseendet og supplere en moderne livsstil. Prøv f.eks. en av de populære HUGO BOSS The Scent-duftene.

HUGO BOSS sine dufter er skapt for å gjenspeile BOSS-mannens og kvinnens sterke personligheter.

HUGO BOSS tilbyr en rekke raffinerte og moderne dufter som er skreddersydd for å understreke utseendet og supplere en moderne livsstil. Prøv f.eks. en av de populære HUGO BOSS The Scent-duftene.

Merker
Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Velg filtre

Serier

Pris

Anmeldelser

66 produkter
66 produkter
Sorter etter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
av 2
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180

Om Hugo Boss

Hugo Boss er tysk luksus av høyeste kvalitet som har alt fra vesker, sko og smykker til klær, klokker og parfymer. Hugo Boss ble grunnlagt i 1924 i den tyske byen Metzingen. Hugo Boss' dufter kjennetegnes ved å være moderne, stilrene og fulle av personlighet. Til kvinner finner du både klassikere som Hugo Woman og Boss Orange, eller de nyere og populære Boss Ma Vie og Boss The Scent For Her. For menn anbefaler vi de stadig populære klassikerne Hugo Man og Boss Bottled, eller den nyere sensuelle Boss The Scent. Hos Matas finner du et stort utvalg av Hugo Boss-parfymer til både menn og kvinner.

Dufter til den moderne og stilrene mannen eller kvinnen

 • Boss Alive
  Hugo Boss Alive inviterer deg til å leve livet til fulle og finne din egen vei. En moderne og oppløftende duft som etterlater et spor av positiv energi. Sprudlende eple blander seg med fengslende vanilje og raffinert sedertre, noe som gir en markant duft med en sterk signatur. What makes you feel ALIVE?


 • Hugo Woman & Hugo Man
  Hugo Boss Woman er en både elegant og provoserende duft som hyller kvinners individualitet. Ved å blande fruktige og blomstrete noter med uventet svart te, er duften annerledes, individuell og vidunderlig ukonvensjonell. HUGO Woman har duftnoter av boysenbær og rødt gress fra Himalaya, svart te, sjasmin og amber.

  Hugo Man er en ikonisk duft for den moderne mannen som tar det han vil ha, som gjerne løper en risiko og som konstant skyver grensene for det mulige. En unik duftkombinasjon av sprø grønne epler, aromatiske urteaktige innslag og røkte, jordede dufter fra den ville skogen. Duften kommer i en usedvanlig lommelerkeformet sprayflaske med korken festet med en stropp - perfekt for mannen på farten.


 • Boss Ma Vie
  Hugo Boss Ma Vie er inspirert av en kvinnes uavhengige ånd når hun stopper opp og nyter livets enkle øyeblikk. Duften er skapt rundt kaktusblomsten med det mål å gjenoppfinne og modernisere blomstrete, grønne noter med en delikat, rosa vri.


 • Boss The Scent
  Boss The Scent er en forførende og uimotståelig duft for menn med en duft som invaderer sinnet og etterlater et holdbart spor. Boss The Scent kan skryte av en eksklusiv ingrediens fra Sør-Afrika, nemlig den afrodisiakalske maninka-frukten med komplekse fasetter som minner om rom og pasjonsfrukt. Med noter av ingefær, maninka-frukt og lær.

  Boss The Scent for Her er en forførende duft for kvinner, som er inspirert av en intenst forførende reise, og utstråler en sublim, feminin eleganse og varme, som utvikler seg gradvis over tid. Med fruktig honningfersken og fresia i en utsøkt kombinasjon, orientalsk osmanthusblomst gir en lett, delikat sjarm som utvikler seg til en mørkere, tyngre kvalitet.


 • Boss Bottled
  Hugo Boss Bottled er for mannen som er ambisiøs, konkurranseinnstilt og ment for suksess. Rene linjer gjør Boss Bottled til en ikonisk klassiker. Ved å kombinere eleganse og stil er den utviklet med tanke på den moderne mannen. Dynamisk, med friske og sensuelle noter, utstråler duften eleganse, raffinement og ren joie de vivre.

Kjøp Hugo Boss-dufter og deodoranter på Matas.no.

Våre eksperter veileder deg
Våre eksperter veileder deg

Møt våre utdannede materialister, frisører og farmakonomer.