Kroppspleie

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Velg filtre

Merker (4)

Matas Natur, Matas Striber, My Moments, Plaisir

Pris

Hudtype

Form

Spesielle behov

Innhold

Sertifisering

Størrelse

Egenskaper

Anmeldelser

201 produkter – av 1456
201 produkter – av 1456
Sorter etter: Mest populære
FINN DIN FAVORITT
Selvbruning
TA TESTEN
VI GUIDER
Strekkmerker – kan de forebygges eller fjernes?
LÆS MERE
Forrige
Gå til side
1
av 5
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180

Kroppspleie

Matas.no har et stort utvalg av produkter til kroppen: Hånd- og fotpleie, intimpleie samt bodylotion, deodoranter og kroppsoljer. Du finner også kroppssåper til dusj og badekar.

På Matas.no finner du et stort utvalg av kroppspleieprodukter fra bl.a. merkene Rudolph Care, Beaute Pacifique, Clarins, Biotherm, Lancôme, Ole Henriksen, Mellisa, Weleda og Matas Striber.

Hvorfor pleie huden på kroppen?

De fleste er flinke til å få pleiet ansiktet og prioriterer rens og pleie i større grad i ansiktet enn på resten av kroppen. Huden på kroppen blir daglig utsatt for kulde og vind, skadelige UV-stråler og ikke minst smuss fra luften.

Kroppspleie for ulike hudtyper

Fet hud
Fet hud oppstår ofte på bryst og rygg. Hvis dette er et problem hos deg, er det en god idé å bruke kroppsskrubb eller skrubbehanske. Husk å velge produkter som ikke er fete i seg selv.

Tørr hud
Tørr hud kan oppstå på hele kroppen. Mange opplever det som hvitt «støv» – spesielt på bena. Her kan det være nyttig med en kroppsskrubb eller skrubbehanske, og avslutt gjerne med en god krem med mye fukt eller olje.

Cellulitter
Hvis du sliter med cellulitter, også kalt appelsinhud, på lår og rumpe, er det heldigvis mange produkter du kan bruke. Disse produktene drenerer og virker dyptgående på appelsinhud. I tillegg er et sunt kosthold og mosjon også et viktig hjelpemiddel for å bekjempe de små bulkene.

Ujevnheter og nupper
Kanskje er du en av dem som sliter med små, røde og irriterende knopper på overarmer og lår. Knoppene, som kan irritere kosmetisk, kalles keratosis pilaris. Noen tror det er talgknopper som skal tørkes ut, men nei. Nuppene kan være arvelige eller skyldes hormoner, og de ses også hvis huden din er fuktfattig. Det hjelper altså ikke å tørke ut nuppene.

Det er enkelt å forebygge nuppene og å komme de eksisterende til livs. Fukt huden din godt, eventuelt med en ureaholdig krem, og bruk gjerne kjemisk eksfoliering. Det vil være en fordel å velge en bodylotion med AHA, da den har en kjemisk peelende effekt på huden. Og i tillegg blir nuppedannelsen faktisk også bedre med alderen.

Strekkmerker og arr
Strekkmerker er noe de fleste har på kroppen. For noen er det et stort tabu, mens det for andre assosieres med en hyggelig del av livshistorien, avhengig av hva strekkmerkene er kommet av. Strekkmerker kan lindres ved hjelp av kroppsskrubb, massasje og tørrbørsting. Du finner ulike oljer og kremer som kan gå inn og forebygge strekkmerker eller redusere de du allerede har.

Caroline
Materialist
Caroline har mer enn 7 års erfaring som utdannet materialist, elsker makeup og hudpleie og hun setter sin ære i å kjenne ingredienslistene ned til minste detalj.
Min ekspertise er:
Sminke