Hårfjerning

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Velg filtre

Merker (1)

Matas Striber

Pris

Innhold

Sertifisering

Anmeldelser

2 produkter – av 136
2 produkter – av 136
Sorter etter: Mest populære
VI GUIDER
Vi guider: Dette bør du vite om hårfjerning
LÆS MERE
VI GUIDER
Tid for hjemmespa
LÆS MERE

Løsningen som fungerer her og nå

Vanlige barberhøvler fungerer godt til hårfjerning på ben, i armhuler og i bikinilinjen. Når du bruker barberhøvel, er det viktig at du bruker barberskum eller barbergel for å redusere skadene og ubehaget som kan oppstå ved barbering. Deretter bør du behandle huden med en aftershave eller gel, som beroliger og heler de små skadene i huden som barberhøvelen etterlater. Vær spesielt oppmerksom på bikinilinjen, som kan være følsom.

Hårfjerning i kremform

Hårfjerningskrem er for deg som vil unngå barberhøvelen, men likevel ønsker et raskt og enkelt resultat. På samme måte som barberhøvelen fjerner kremen håret ved roten, men her er det ved hjelp av en kjemisk prosess der keratinet i håret løses opp, slik at det slipper når du tørker av kremen. Styrken på hårfjerningskremen avhenger av hvilke kjemiske sammensetninger som er brukt. Start alltid med å påføre litt av produktet på et lite område for å teste hvordan huden din tåler det.

Hårfjerning for hele kroppen

Du får lengre holdbarhet og et finere resultat ved å bruke voks, enten som strips eller i flytende form. Voks skal påføres med vekstretningen og fjernes mot vekstretningen. Det er en smertefull prosess i starten, men resultatet varer i opptil 4 uker, og med tiden vil hårsekkene gå i dvale og du får mindre og mykere hårvekst.

Den naturlige løsningen

Sugaring-voks er en ny og mindre smertefull måte å vokse på. Her påfører du voksen mot vekstretningen og fjerner den med vekstretningen. Det er en 100 % naturlig oppløsning laget av sukker og vann, så hvis du har sensitiv hud eller lider av allergier, kan det være en god løsning for deg. Behandlingen varer i opptil 4 uker, og i takt med at du behandler vil hårveksten reduseres og hårene blir mykere.

Et holdbart resultat uten voks

Epilatoren fjerner hårveksten med roten på samme måte som en voksbehandling. I starten er dette en smertefull prosess, men hvis huden din er vant til belastningen fra f.eks. voksbehandlinger, er det ikke sikkert at du vil oppleve det som spesielt smertefullt. Det finnes en del gode epilatorer på markedet, og på Matas.no kan du finne den som passer til ditt behov og din lommebok.

Den gode investeringen

Laserbehandlinger, som også er kjent som IPL, kan nå også utføres hjemme på badet. Dette er en metode for permanent hårfjerning der hårsekken svekkes ved hjelp av lyspulser. Det er en behandling som smeller litt på huden og dermed virker litt irriterende. Resultatet er en markant reduksjon av hårveksten.