Skjønn fornuft
Helse & Sunnhet
Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/14
Velg filtre

Merker

Kendt fra frisøren

Pris

Form

Innhold

Sertifisering

Anmeldelser

571 produkter
571 produkter
Sorter etter: Mest populære
VI TIPSER
Les mer om B-vitamin
LES MER
Les mer om magnesium
Forrige
Gå til side
1
av 14
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist
Min ekspertise er:
Sminke

Sunnere sammen

Det økende fokuset på helse og velvære har vært avgjørende for utviklingen av produkter i Matas-utvalget innen helse og sunnhet.

Uansett om du vil gjøre kroppen sunnere med kosttilskudd, trening eller vekttap, eller sykdom og mental helse, har vi en rekke muligheter for deg.

Sunnere sammen, sterkere sammen og vakrere sammen. Helse er alltid i fokus hos Matas, og vi jobber alltid med å forbedre sortimentet og kunnskapen vår samt utdanne helserådgivere, slik at vi kan hjelpe deg på din reise til sunnere sinn og kropp.

Det viktigste for deg som har fokus på helse og sunnhet er å vurdere ditt behov, slik at du finner de beste løsningene og mulighetene i vårt brede sortiment.

Helse og sunnhet hos Matas

I 1949 startet eventyret om Matas. En liten gruppe apotek bestemte seg for å gå sammen om vareinnkjøp slik at fikk de rabatt på varene de bestilte pga. større volum.

Samarbeidet ble en enorm suksess, men vi må nesten 30 år frem i tid, til 1974, før Vital Shoppen ble en realitet. På dette tidspunktet var det ca. 200 Matas-butikker over hele landet.

I dag finner du en rekke forskjellige helseprodukter i Matas:

  • Kosttilskudd og oljer
  • Naturlegemidler
  • Homøopatiske legemidler
  • Vitaminer og mineraler
  • Matvarer, godteri og snacks
  • Slankekost
  • Kosttilskudd til dyr
  • Bøker om helse og helsekost

Det økende fokuset på helse og velvære har vært avgjørende for utviklingen av produkter i  Matas' helsekostavdeling

I dag finner du en helsekostavdeling i alle våre Matas-butikker, og kan få råd og veiledning om de mange produktmulighetene. I våre nettbaserte helseråd finner du mer enn 3 100 forskjellige helsekostprodukter.

Kosttilskudd

I vårt utvalg av kosttilskudd finner du all verdens enkelte og kombinerte vitaminer, droger, urter, ekstrakter, mineraler og mye mer.

Før i tiden var det ikke mulig å samle de forskjellige effektive ingrediensene i diverse matvarer – derfor benyttet man seg av råvarer, bl.a. røtter, bær og urter, som skulle ha en helbredende og/eller forebyggende effekt.

I dag er det mulig å rense disse effektive næringsstoffene, slik at de kan optimaliseres for en enda bedre effekt. Derfor vil du også vanligvis se at flere kosttilskudd er blandet med naturlige ingredienser og vitaminer for å dekke spesifikke behov.

I denne kategorien finner du alt innen vitaminer, mineraler, fiskeolje og Omega 3, urter, droger, kosttilskuddsoljer og kosttilskudd til dyr. Matas.no tilbyr dessuten et bredt utvalg til deg med vegansk eller vegetarisk livsstil.

Trening og vekttap

Hos Matas tror vi på at vi er sterkere sammen. Vi ønsker at alle skal ha det godt i kropp og sinn. Matas tilbyr deg flotte produkter innen trening og vekttap. Vi selger treningsutstyr, tredemøller, smartklokker, treningssykler, proteinpulver, måltidserstatning og mye mer.

I denne kategorien finner du treningsutstyr, proteinpulver, proteinbarer, måltidserstatning, slankekosttilskudd og kalorifattige matvarer. Vi har noe for deg – enten du er nybegynner eller en erfaren treningsentusiast.

Naturlegemidler

Naturlegemidler er i lovgivningen definert som legemidler der aktive innholdsstoffer utelukkende er naturlig forekommende stoffer i konsentrasjoner som ikke er vesentlig større enn de som de forekommer i naturen».  Naturlegemidler godkjennes av legemiddelverket, og det stilles krav til både fremstilling, kvalitet, sikkerhet og virkning av naturlegemidler.

Det stilles samme kvalitetskrav til en virksomhet som produserer naturlegemidler, som til en virksomhet som produserer legemidler. Det kan gi deg trygghet om produktenes kvalitet selv om det er legemidler av naturlig opprinnelse.

I denne kategorien finner du naturlegemidler til forkjølelse, blodsirkulasjon, mage/tarm, nedtrykthet/motløshet, overgangsalder, søvnvansker og vannlatingsvansker.

Sex og samliv

Helse handler om mer enn bare kosthold og trening. Sex er en stor del av menneskets identitet, skapelse og parforholdets intimitet. Vi tilbyr et bredt sortiment enten du leter etter kondomer, bekkenbunnskuler, vibrator, sexleketøy, glidemiddel, massasjeolje eller andre stimulerende midler til deg eller partneren.

Pakningsvedlegg

På de fleste helsekostprodukter følger det ikke med et eget pakningsvedlegg – alt du trenger å vite vil ofte stå på beholderen.

Les alltid pakningsvedlegget eller emballasjen før du bruker et nytt helsekostprodukt.

Her finner du informasjon om antall, daglig dose, innhold, ingredienser, utløpsdato, batchnr., riktig oppbevaring m.m.

Kosttilskudd erstatter aldri et variert kosthold.

På noen produkter vil du også finne en skisse av tablettens faktiske størrelse. Dette bidrar til at du som forbruker får kjennskap til produktet allerede før du tar det i bruk.

Gravide og ammende

Gravide eller ammende bør alltid rådføre seg med lege eller annet helsepersonell før de bruker kosttilskudd. Skulle det likevel oppstå tvil, vil vi alltid gjerne veilede deg i en Matas-butikk nær deg eller her på matas.no.