Skjønt univers av
Hår

Bli kjent med Matas' store utvalg av hårpleie og styling, og finn akkurat de hårproduktene du og håret ditt trenger. Våre erfarne frisører guider deg til en god hårrutine og gir deg personlig rådgivning for et sunt og velpleid hår.
Få tips og inspirasjon fra frisørene våre og stylistteamet i Matas HAIRSTUDIO.

Bli kjent med Matas' store utvalg av hårpleie og styling, og finn akkurat de hårproduktene du og håret ditt trenger. Våre erfarne frisører guider deg til en god hårrutine og gir deg personlig rådgivning for et sunt og velpleid hår. Få tips og inspirasjon fra frisørene våre og stylistteamet i Matas HAIRSTUDIO.


Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/86
Velg filtre

Merker

Kendt fra frisøren

Pris

Innhold

Sertifisering

Hårtype

Spesielle behov

Egenskaper

Anmeldelser

3336 produkter
3336 produkter
Sorter etter: Mest populære
VI TIPSER
Redaksjonen tester bestselgende sjampo
LES MER
VI TIPSER
Si farvel til tørt hår
LES MER
VI TIPSER
Keratin: Hårets viktigste byggesteiner
LES MER
Forrige
Gå til side
1
av 86
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180


Marie Louise ble ferdig utdannet som frisør i 2011, og har mer enn 11 års erfaring i faget.
Min ekspertise er:
Hårpleie

Hårpleie og kosttilskudd for sterkere hår

Hvis håret ditt begynner å se litt trist ut og tuppene er tørre, kan du hjelpe det på vei med pleieprodukter og kosttilskudd som hjelper håret ditt innenfra. Her på Matas.no kan du finne et bredt utvalg av produkter som får håret ditt tilbake på sporet.

Når du skal i gang med å pleie håret ditt, er det en god idé å starte med en nærende sjampo slik at du får vasket ut alt smuss og skitt fra håret. Deretter kan du bruke en virkelig god og pleiende balsam i den nederste halvdelen av håret for å gjenopprette fuktigheten du nettopp har fjernet, og for å lukke hårstrået. Velg en med gode, fuktbindende ingredienser eller lekre oljer.

Når du kommer ut av dusjen kan du bruke et hårserum, hårolje eller en leave-in-hårkur i håndkletørketuppene, slik at du sørger for at håret fortsetter å bli pleiet og fuktet selv etter at det har blitt tørket.

Kosttilskud for hår

Du kan også ta kosttilskudd som styrker og pleier håret innenfra, som får det nye håret til å vokse sterkere og dessuten til å bli glansfullt og velpleid. Noen kosttilskudd kan også motvirke hårtap. Det finnes mange forskjellige varianter av kosttilskudd som hjelper håret ditt, men det er en god idé å snakke med legen din for å høre om det er noen spesifikke vitaminer og mineraler du mangler. Slik kan du best velge et kosttilskudd som passer til ditt behov.

For best resultat, bør du kombinere kosttilskuddene for håret og hårpleierutinen. På denne måten sikrer du at du alltid får gjort det beste du kan.

Hårprodukter til styling

Det finnes mange forskjellige hårprodukter til styling av håret ditt. Det kan være at du har naturlige krøller som du ønsker å intensivere med en krøllkrem eller en hårmousse? Kanskje du vil gi håret ditt en råt og vindstylet look med en voks eller saltvannsspray? Eller vil du ha en tørrsjampo som kommer den fete hodebunnen til livs? Alle disse produktene kan du finne på nett her på Matas.no.

Det finnes utallige hårprodukter som kan gi looken din en ekstra piff og hjelpe deg med å style håret. Du kan alltid bruke en hårspray for å få lokkene eller frisyren til å sitte perfekt, siden det stivner håret lett i den fasongen du ønsker. Det kan også være at du ønsker å bruke noen produkter før du styler håret. Husk også varmebeskyttelse før du bruker elektroniske hårstylingprodukter.

Elektronisk hårpleie og styling

Du kan både finne elektroniske hårstylingprodukter til menn og kvinner her på Matas.no. Du finner alt fra barbermaskiner og hårklippere til krølltenger og hårfønere.

Du har kanskje lyst til at det skal skje litt med håret ditt, men du har ikke lyst til at det skal farges eller klippes? Da er det naturlig å kjøpe en krølltang, en krølltang eller en rettetang, slik at du kan style håret etter humøret, men uten at det trenger å være permanent. Med elektroniske stylingverktøy kan du skape uendelige frisyrer og looks der bare fantasien setter grenser. Husk alltid å bruke varmebeskyttelse, slik at du ikke skader håret mer enn nødvendig. Deretter kan du style håret eller frisyren med en god hårspray og legge til en vakker hårspenne for å gjøre det enda mer feststemt.

Hårfarge

Hvis du har blitt lei av hårfargen din, kan det være at du må prøve noe nytt. Her på Matas.no finner du et stort utvalg av både permanente og semi-permanente hårfarger fra hele fargepaletten i alle nyanser.

Du kan også finne hårfarger uten for mange kjemikalier, siden mange merker har laget varianter som er uten ammoniakk og silikon. Slik kan du altså redusere hvor mye skade håret ditt blir utsatt for. I tillegg er det også mange merker som har tilført oljer og andre pleiende fuktighetsgivere til hårfargene sine. Det anbefales ikke å farge håret hvis du er gravid – selv om hårfargen ikke inneholder så mange kjemikalier.