GUCCI

Gucci repræsenterer toppen af italiensk håndværk, og uovertruffen kvalitet med fokus på detaljer. Dette gælder selvfølgelig også Gucci´s duftportefølje med Gucci Guilty, Flora, Bamboo og Bloom. Eklektisk, moderne og romantisk. Fremhæv den kvinde eller mand, du gerne vil være, og svøb dig ind i en af de lækre dufte.

Gucci repræsenterer toppen af italiensk håndværk, og uovertruffen kvalitet med fokus på detaljer. Dette gælder selvfølgelig også Gucci´s duftportefølje med Gucci Guilty, Flora, Bamboo og Bloom. Eklektisk, moderne og romantisk. Fremhæv den kvinde eller mand, du gerne vil være, og svøb dig ind i en af de lækre dufte.

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Velg filtre

Serier (1)

Bloom

Pris

Anmeldelser

9 produkter – av 41
9 produkter – av 41
Sorter etter: Mest populære
Sara
Materialist
Sara ble utdannet som materialist i 2016, og har med sine 6 års erfaring i bransjen stor kunnskap innenfor skjønnhet og velvære. Hun er oppvokst med en mor i skjønnhetsbransjen og hennes lidenskap startet derfor for mange år siden, og hun har alltid holdt seg oppdatert på de nyeste trendene og produktene.
Min ekspertise er:
Sminke

Historien bak Gucci

Mannen bak det verdensomspennende luksusmerket er italienske Guccio Gucci. Han ble født i Firenze i 1921. Etter å ha tilbrakt noen år i London, der han arbeidet på Savoy Hotel, mente Guccio at han hadde avdekket overklassens smak, og i Toscana ble de første kolleksjonene av vesker skapt av de fineste materialer.

Den første Gucci-butikken ble grunnlagt i Roma i 1938. Sortimentet ble utvidet fra vesker til kofferter, hansker, sko og belter. Selv om kvaliteten alltid var på topp, begynte det fascistiske styret i Italia å gjøre det vanskelig for Guccio å få levert tilstrekkelig mengde materialer til virksomheten.

Produksjonen fortsatte dermed i et mindre omfang.

2. verdenskrig satte sine naturlige begrensninger på råvareleveranser, så på 1940-tallet ble The Bamboo Bag introdusert. Den ble straks en suksess, og er i dag en klassiker.

Guccio Gucci døde i 1953, og den verdensberømte familiebedriften ble overlevert til hans 4 sønner, som nøt godt av etterkrigstidens higen etter luksus. Jackie Kennedy tok Gucci til hjertet, noe som resulterte i sekken med tilnavnet Jackie O.

I dag er selskapet ikke lenger et familieforetak, men Gucci har aldri gått på kompromiss med det italienske temperamentet og den tidløse elegansen som i dag ikke bare kommer til uttrykk gjennom klær, vesker og tilbehør, men også i de lekre duftene til kvinner og menn.

Få den komplette løsningen

Få mest mulig ut av duften din og suppler med deodorant eller bodylotion. Det forlenger duften og gjør den dypere og mer særpreget. I enkelte perioder av året kan du være heldig å få tak i Guccis herlige gaveesker, som vanligvis er et sett bestående av duft og tilbehør, f.eks. deodorant eller kroppspleie.

Velkjente produkter

  • Bamboo gjenspeiler Gucci-kvinnens femininitet, selvtillit, kunnskap og styrke. Myk og intens på samme tid. Treaktige og varme noter gir gjenlyd i duftens hjerte og base. Dyp sandeltre, berusende vanilje og unik grå amber danner kontrast til de feminine blomsternotene av sensuell lilje, feminin oransje blomst og delikat ylang ylang.

  • Gucci Guilty Pour Femme bæres av den unge, dristige og kvalitetsbevisste kvinnen. En heltinne av vår tid, en skjønnhet av det 21. århundre, som holder alle i sin hule hånd. Hun er arkitekten bak sin egen skjebne, hun vet hva – og hvem – hun ønsker seg, og hva som går målrettet etter sine mål. Duften er fascinerende og svært forførende.

  • Gucci Guilty Pour Homme er en moderne duft med en sterk blanding av spenning, tiltrekningskraft og sensualitet. Gucci Guilty Pour Homme er en intens og moderne duft som provoserer og forfører.

  • Gucci Rush er en moderne, fruktig duft som føles som starten på en hektisk opplevelse som gjør det utenkelige mulig.

  • Gucci Rush 2 er en moderne duft som tar deg med til de ukjente fasettene av livet. Duften er for kvinnen som alltid søker etter nye opplevelser og sider av nytelse.