Duft til hjemmet

Mest populære

Pris

Anmeldelser

Produkter per side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Velg filtre

Merker

Pris

Innhold

Sertifisering

Kjønn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Sesong

Anmeldelser

171 produkter
171 produkter
Sorter etter: Mest populære
VI GUIDER
Slik får du mest mulig ut av duftlys
LÆS MERE
VI GUIDER
Alt du trenger å vite om eteriske oljer
LÆS MERE
VI GUIDER
Tid for hjemmespa
LÆS MERE
Volant Spa 15 ml
142 kr.
Forrige
Gå til side
1
av 4
Neste
Produkter per side: 36 60 120 180

Duftpinner

Duftpinnene er klare til bruk og er allerede fylt med den utvalgte duften. Man setter bare de medfølgende duftpinnene i glasset. Diffusjonen varierer avhengig av hvor glasset plasseres og hvor mange pinner som brukes om gangen. Jo større rom, desto flere pinner skal brukes. I et mindre rom med mindre luftsirkulasjon vil duften vare lenger og være mer konstant enn i et stort rom med mye luftsirkulasjon.

Duftlys

Duftlys ser alltid flotte og koselige ut når de står rundt omkring i hjemmet. Noen duftlys er laget av parafin eller vegetabilske oljer fra f.eks. palmer, raps eller soya, mens andre er laget av bomullsvoks. Brennetiden varierer avhengig av lysets størrelse og sammensetningen av innhold. De fleste duftlysene må imidlertid slås av etter maks. 4 timer, fordi glasset ikke tåler overoppheting.

Romspray

Med de herlige romsprayene vil du enkelt kunne skape en herlig frisk atmosfære i hjemmet. Du bruker bare en spray eller to for å spre en ren og velduftende aroma i rommet. Du kan kjøpe romsprayen på samme sted som du kjøper duftlys eller duftpinner. Du kan også lage din egen variant, slik at du selv er kvinne over sammensetning og duft.